Marialbusa -
Lyst på språkreise? SISTE FRIST!!

Hei !! nå er det siste innspurt igjen av bestillingene på språk reise til sommeren 2012 og nå kan du melde deg på!!

Jeg håper vist du kan melde deg på at du skriver navnet mitt i bestillingen! Vil du bestille kan du trykke HER og da kan du få brosjyre av meg vist du vill!

Vist du vill hjelpe meg med å få poeng hadde det vært kjempe fint om dere ville bestille eller om dere tenker på å dra sommeren 2013 eller noe. Da kan dere se destinasjonene som er neste år og dere kan se hva dere kan gjøre!Jeg hadde satt stor pris på om dere kunne bestillt en brosjyre HER !! :-)

er ikke så veldig anonym lengre HAHAH!!

BARE SEND MAIL TIL : Mariacrewusa@hotmail.com VIST DU HAR TENKT Å BESTILLE REISE! Jeg hjelper deg, du får også kanskje rabatt! :D Jeg hjelper deg med å velge vist du ikke enna vet, eller med å bestille!

HÅPER PÅ AT DERE GJØR DET !!

- MariaVil du på språkreise?

Heihei, som sagt deler jeg ut "rabatter" og andre ting for deg som vil være med på språkreise, eller noe annet! Nå er det 1000 kr rabatt på hvilken som helst destinasjon, og jeg er med i bildet! Vil du ha mere informasjon ??

SEND MEG MAIL TIL: Mariacrewusa@hotmail.com

SVARER fort!!

Nå er det ikke så VELDIG lenge igjen til jeg drar og snart er det jul og bursdag, og da blir den vell en del penger <3

Hva vil du ha info om? Leser du lengre nede på bloggen kan du lese litt mer om turen osv.. Jeg kan også sende deg en mail vist du legger igjen e-mail adressa di! <3 Hva er "crew"! ?

Vell jeg er med i ett "crew" der jeg kan tjene poeng, jeg kan tjene poeng mellom å få folk med inn i EF og jeg kan tjene ved å send ut mailer osv... Vil du jeg skal sende til deg? DU FÅR RABATT!! Jeg har allerede 55 poeng og får ikke så mye for det enda, men vist jeg klarer å skaffe nye folk eller få sendt ut en god del mailer så kan jeg få masse poeng til å spare opp til å få turen billigere eller en IPAD!! Da håper jeg dere kan hjelpe meg, har du tenkt deg på språkreise? SI IFRA TIL MEG!! Vill du ha en mail? SI IFRA! :) Da hjelper du meg og du får rabatt!

Da hadde jeg blirr veldig glad, send på MAIL: Mariacrewusa@hotmail.com

Skriv hotmailen din under dette innlegget så kan jeg sende deg en mail om det! Da blir jeg veldig lykkelig!

 

noen av premiene:

Les mer i arkivet » Januar 2012 » November 2011 » Oktober 2011

Bloggen

Hei, jeg heter Maria. Laget denne bloggen for at dere som ønsker å dra på språkreise kan få se litt om hvordan dette foregår! Her kan dere finne ut ting om reisen og tiden mot reisen. Her får dere også rabatter og tilbud! Skal oppdatere ofte.
>>Kontakt på: Mariacrewusa@hotmail.com

KATEGORIER:

ARKIV:Image and video hosting by TinyPic
hits