Ønsker du en gratis brosjyre? (Marialbusa) • Ønsker du en gratis brosjyre?


  Hei! Jeg bare lurer på om vist du tenker deg å dra på språkreise? Kan du jo ta en liten titt på noe av det jeg har skrevet under eller du kan få en brosjyre av meg (ef)! Fin mulighet til å lese litt mer om språkreise eller lignende, DEN ER HELT GRATIS! og du kan få se alle destinasjonene som du kan reise til.

  Bare trykke HER og du kommer automatisk fram til en side hvor du kan bestille!

  HÅPER DU BESTILLER, da hjelper du meg også for å få poeng som jeg kan samle opp slik at reisen min kan bli billigere! Tusen takk.

   Skriv gjerne som kommentar at du har bestilt ! <3  kommentarer til "Ønsker du en gratis brosjyre?"

  Charlotte Ege

  27.okt.2011 kl.19:24

  Nå har jeg bestilt en brosjyre gjennom deg :-) Har kjempe lyst til å dra, men mamma sier at det er farlig og at det er alt for overpriset...

  Veldig fin blog :)

  Malin

  28.okt.2011 kl.13:53

  Hei jeg lurer på om du vil bli med i konkuransen på bloggen min. Deter sånn at du kan få komentarer en hel uke vist du lager en header til meg. Jeg har lakt ut bilder på bloggen som du kan bruke.
  fin blogg du har!


  legg igjen en kommentar...

  Bloggen


  Hei, jeg heter Maria. Laget denne bloggen for at dere som ønsker å dra på språkreise kan få se litt om hvordan dette foregår! Her kan dere finne ut ting om reisen og tiden mot reisen. Her får dere også rabatter og tilbud! Skal oppdatere ofte.
  >>Kontakt på: mariacrewusa@hotmail.com

  KATEGORIER:

  ARKIV:


  hits